
Bridging Sustainable Tourism and Agrofood: An Innovative Approach - BRIDGE .
Στόχος του προγράμματος είναι η συστηματική καταγραφή ελληνικών, διαπιστευμένων, καινοτόμων ή/και βραβευμένων προϊόντων και υπηρεσιών με έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό, που συνδέονται με τους τομείς του Τουρισμού και της Αγροδιατροφής και η δημιουργία μιας ψηφιακής πλατφόρμας για την προβολή και δημοσιοποίησή τους, που θα συνδέει παραγωγούς και καταναλωτές.
Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στο πλαίσιο της Δράσης «Ενίσχυση Βασικής και Εφαρμοσμένης Έρευνας» με φορέα υλοποίησης το «Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & Καινοτομίας – ΕΛΙΔΕΚ». Υπεύθυνο ίδρυμα για την υλοποίηση του έργου είναι το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και συμμετέχουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το iTED Lab.
Στόχος του προγράμματος είναι η συστηματική καταγραφή ελληνικών, διαπιστευμένων, καινοτόμων ή/και βραβευμένων προϊόντων και υπηρεσιών με έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό, που συνδέονται με τους τομείς του Τουρισμού και της Αγροδιατροφής και η δημιουργία μιας ψηφιακής πλατφόρμας για την προβολή και δημοσιοποίησή τους, που θα συνδέει παραγωγούς και καταναλωτές.
Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στο πλαίσιο της Δράσης «Ενίσχυση Βασικής και Εφαρμοσμένης Έρευνας» με φορέα υλοποίησης το «Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & Καινοτομίας – ΕΛΙΔΕΚ». Υπεύθυνο ίδρυμα για την υλοποίηση του έργου είναι το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και συμμετέχουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το iTED Lab.